Voorjaarsstudiedag 2020 wordt najaarsstudiedag

Datum

Beste SGKJ-vrienden, zoals jullie weten, zijn er vergaande maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen en de situatie beheersbaar te maken. De consequenties daarvan zijn groot voor alle maatschappelijke sectoren. Veel activiteiten moeten bijvoorbeeld worden afgeblazen. En ja, dat geldt ook voor de voorjaarsstudiedag van de SGKJ op 17 april. Wellicht hadden jullie dit bericht al verwacht. Heel jammer natuurlijk dat de dag niet kan doorgaan, maar hier is sprake van overmacht.

Een flink aantal SGKJ-vrienden had zich al voor de studiedag aangemeld en hun deelnemersbijdrage overgemaakt. Dit bedrag zal zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Inmiddels heeft het bestuur zich gebogen over een nieuwe datum voor deze studiedag. Besloten is het gehele programma te verplaatsen naar de najaarsstudiedag, die op vrijdag 30 oktober op dezelfde locatie zal plaatsvinden. In september zullen jullie voor deze dag een uitnodiging ontvangen, met daarin ook de actuele informatie over aanmelding en betaling.

Voor nu wens ik jullie het allerbeste, en blijf vooral gezond.

Een hartelijke groet,
namens het bestuur,

Janneke van der Veer